?>

Guld sensation: Lasse Norman Hansen har netop vundet OL-guld

Lasse Norman Hansen vinder sensationelt guld til Danmark

Kæmpe triumf til cykelrytteren- Lasse Norman Hansen. Han har helt ud af det blå  – kørt et helt igennem fantastisk OL, og han har sikret Danmarks anden guldmedalje under OL i London i omnium – banecyklingen

Han blev nummer to i disciplinen 1000 meter på tid. Inden den afsluttende disciplin havde han samme antal point som en italiener og en franskmand, men dem satte han fuldstendigt, og i suveræn stil kørte den kun 20 årige dansker sig til OL-guldet.

Med en andenplads i 1000 meter på tid sikrede danskeren sig OL guld i omnium. Lasse Norman kørte de 1000 meter i 1:02.314, hvilket er ny dansk rekord. Den tidligere danske rekord havde Lasse Norman sat ved VM i Melbourne i april og den lød på 1:03.102 min.

Britiske Ed Clancy vandt disciplinen med fantastisk 1:00,981 og sikrede sig demed bronzen. Sølv til franske Bryan Coquard efter en fjerdeplads i 1000 meterpå tid.

Lasse Norman vej til guldet 

Nummer fire i omgang på tid

Nummer to i pointløb

Nummer tolv i scratch

Nummer et i 4 km forfølgelsesløb

Nummer seks i scratch

Nummer to i 1000 meter på tid.

Medaljen var den ottende danske medalje i London, den anden af guld – og den første danske cykelguldmedalje siden 1988, hvor Dan Frost vandt pointløb i Seoul.

 

TAGS:


Der er lukket for kommentar.

%d bloggers like this:
Live Score