?>

Optakt: 3 etape af Vuelta a España

Vueltaens tredje etape bliver hård, og allerede i dag får vi et fingerpeg på  hvem af favoritterne, der stiller op på de spanske landeveje i bedst form. Rytterne skal  bestige Alto de Arrate på den 155 kilometer lange etape i Baskerlandet. 

Blandt dagens favoritter er der Joaquim Rodriguez (Katusha). Små stejle stigninger, hvor han med sine hurtige hug kan sætte sit angreb ind er guf for Joaquim Rodriguez.

Daniel Moreno (Katusha) kan komme afsted hvis de andre favoritter vogter for meget på hans kaptajn og får fri snor af Joaquim Rodriguez, og så vil han altid være et stærkt våben på en afslutning som denne.

 

Joaquim Rodriguez ligner et godt bud på en vinder af dagens etape

 

Alberto Contador –  han virker tændt og Ivrig, han vil måske ud og vise at han klar efter den lange pause, men det er  i starten af løbet og det vil ikke være taktisk klogt at skulle ud og farsvare den røde trøje allerede nu.

Favoritterne: Joaquim Rodriguez (Katusha), Daniel Moreno (Katusha)
Outsiderne: Jurgen Van Den Broeck – (Lotto Belisol Team), Alejandro Valverde (Movistar Team), Philippe Gilbert (BMC Racing Team), Christopher Froome (Sky Procycling) Igor Anton (Euskaltel – Euskadi) og Rigoberto Uran (Sky Procycling)

Det frække bud: Robert Gesink – (Rabobank)

 

TAGS:


Der er lukket for kommentar.

%d bloggers like this:
Live Score