?>

Peter Sagan har vundet en Porsche

 

Den skal helt sikkert være grøn – Porschen som Peter Sagan med garanti modtager i Paris

Ifølge flere medier har Liquigas’ præsident Paolo Zani lovet  Peter Sagen en Porsche, hvis han kunne vinde to etaper og den grønne trøje.

Det bliver dyrt for Paolo Zani, der inden dette års Tour de France blev skudt i gang, havde forsøgt at motivere holdets purunge stortalent, med en Porsche og det har givet jackpot.

Tre etapesejre indtil videre, og med fem etaper tilbage, ser løbets grønne pointtrøje også ud til at sidde stensikkert på slovakkens skuldre. Dermed venter der en stor bonuspræmie i Paris, til det unge stortalent.

André Greipel er den eneste rytter, der kan nå Sagan, i kampen om den grønne trøje. Men det kræver at han vinder løbets sidste to sprinteretaper, og det uden at Sagan for flere point. Forspringet fra Sagan ned til Greipel er 102 point, og  med mindre Peter Sagan kommer ud får et uheld, når han det ikke.

Sagan føler sig også – efter gårsdagens etape hvor et udbrud holdt hjem -, sig selv sikker på, at trøjen bliver hans i Paris.

– Jeg var overrasket over, at de andre sprinterhold ikke arbejdede for at hente udbruddet, men også glad, siger Sagan til letour.fr efter gårsdagens etape.

– Nu ved jeg, at de andre ryttere ikke vil kæmpe med mig længere. Jeg har to dage til i bjergene, og efter det tror jeg, at jeg kan komme til Paris i den grønne trøje, siger den selvsikre 22 år gamle cykelrytter.

Fokuserer
Peter Sagan ser nu frem til den store finale på Champs-Élysées. Han vil gøre alt for, at vinde sprinterfinalen over dem alle, på den lange boulevard i Paris.

– Jeg vil prøve at have en hviledag på dagen for enkeltstarten, så jeg har noget styrke til spurten den sidste dag, siger Sagan, der med en sejr der vil have taget fire etapesejre i sin første Tour.

Favoritterne til finalen i Paris er André Greipel, Matt Goss, men også den tredobbelte vinder på Champs-Élysées, verdensmester Mark Cavendish.

TAGS: ,


Der er lukket for kommentar.

%d bloggers like this:
Live Score