?>

Brasilien udspillede New Zealand

Brasilien og Neymar er klar til kvartfinalen sammen med Egypten

Det var david mod Goliat, da samba Brasilien skulle spille deres sidste kamp i gruppespillet mod et svagt New Zealandsk mandskab.

Brasilien havde intet at spille for da de i eftermiddags mødte New Zealand, da de allerede havde sikret sig plads i kvartfinalen. Brasserne vandt kampen sikkert og med 3-0, og kunne sagtens havde scoret et par kasser mere.

Sydamerikanerne kom planmæssigt foran efter 20 minutter spil. På en forbilledligt opspil landede bolden for fødderne af Leandro Damiao, der fik sendt en slap afslutning mod målet, men den New Zealandske målmand var i gavehumør, selv om han fik hånden på var det ikke mok til at forhindre kuglen i at trille i mål.

Spillet var dårligt sat i gang, inden Brasilien nettede for anden gang. Igen på flot pasningsspil med mange lækre detaljer, blandt andet en hælaflevering. Bolden endte hos Leandro Damiao, der lå helt fri, han satte en inderside på bolden, og sende den i nettet til 2-0 en stilling der holdt til pausen.

I starten af anden halvleg blev det 3-0. Marcelo sparkede frispark fra venstre side, og i feltet satte Tottenhams Sandro foden på, og bragte brasserne foran med 3-0.

Brasilien blev ramt af en tåbelig kendelse fra dommeren et kvarter før tid, hvor Alex Andro fik sit andet gule kort for at filme, en kendelse der var helt ude i torvene. Trods det faktum at brasilien var reduceret ti ti mand, var det tættere på 4-0 end en reducering fra New Zealand.

Neymar havde en kæmpe chance helt alene foran mål, skød han bolden ud til tilskuerne – hvordan han kunne undgå at score er ubegribeligt.

I gruppens anden kamp vandt Egypten med  3-1 over Hviderusland. Brasilien og Egypten skal spille kvartfinaler og New Zealand samt Hviderusland, kan tage hjem eller blive og hygge sig i OL-byen

 

TAGS: ,


Der er lukket for kommentar.

%d bloggers like this:
Live Score