?>

Michael Carrick: Vildt begejstret over Van Persie køb

Roy Hodgson fik de store smil frem efter sejren over Italien på 2-1

Der er nærmest opstået Eufori i den nordengelske by over købet af Robin Van Persie i Arsenal, og nu melder United-profilen Michael Carrick sig også ind i koret over begejstrede fans og spillere.

Robin van Persie er kun et lægetjek og en formel underskrift fra Manchester United, og det giver ny næring i truppen, der nu er overbeviste om at de kan genvinde vinde mesterskabet og fravriste pokalen fra de larmende naboer.

Nyheden vækker glæde blandt truppen, hvor midtbanespilleren Michael Carrick er vildt begejstret og kalder den målfarlige hollænderens ankomst et kæmpe boost.

– Han havde en forrygende sæson, og han vil forstærke vores trup. Det er et kæmpe boost frem mod sæsonen. Han er en verdensklasse-spiller, og de er altid velkommen hos os, siger Carrick til Sky Sports og fortsætter:

– Om han kan gøre forskellen på guld eller sølv? Der var ikke stor forskel i sidste sæson, så forhåbentligt kan vi tage det sidste skridt. Men klubben har altid har stor styrke i bredden, og ikke kun en mand, vi er jo 11 på banen

Manchester United åbner deres sæson på mandag, hvor de gæster Everton.

 

TAGS: , , ,


Der er lukket for kommentar.

%d bloggers like this:
Live Score